OVER ONS

Niels van Lom Dienstverlening is in 2004 opgericht door Niels van Lom. Het bedrijf richtte zich eerst op de glasbewassing van particulieren en kleine bedrijven. Omdat er veel vraag was naar een servicegericht bedrijf welke het totale dienstenpakket kon leveren is het bedrijf zich gaan specialiseren in het totale onderhoud. Na jaren lang trouwe dienstverlening heeft Niels van Lom Dienstverlening een grote en stabiele relatiekring opgebouwd.

Het grootste gedeelte van onze klanten bevind zich in de regio Noord Holland en Flevoland. Met een leuk team verrichten wij onze werkzaamheden bij kantoren, fabrieken, appartementencomplexen, scholen, winkels, sportscholen, discotheken, cafés, restaurants en vele andere objecten. U kunt bij ons terecht voor het totale pakket op het gebied van de schoonmaak. Dus alle diensten onder één dak!

Daarnaast staat in ons bedrijf de zorg voor kwaliteit voorop. Dat houdt in een perfecte coördinatie en uitvoering van alle werkzaamheden. Vakkennis is belangrijk, maar uitstekende dienstverlening geeft de doorslag. Ook een optimale prijs/ kwaliteit verhouding en een goede communicatie met de klant is erg belangrijk. Wij zullen onze werkzaamheden contractueel vastleggen zodat er geen onduidelijkheden zijn over de gemaakte afspraken.

Het bedrijf is vanaf eind 2007 gevestigd op een mooie locatie op het industrieterrein de Koog te Purmerend en staat bekend als een vertrouwd en service gericht bedrijf, dat vakkundig en betrouwbaar te werk gaat. Door problemen op te lossen en altijd het hoofd “koel” te houden is het bedrijf er in geslaagd uit te groeien tot het professionele bedrijf wat het vandaag de dag is.

Met een leuk team, een hoop ervaring en werken conform de nieuwe normen is het bedrijf klaar voor de toekomst!.top of page